Publikavimo data: 2024-06-23
"Volovan" su raudonaisiais ikrais ir minkštu grietinėlės sūriu
Elegantiški erdvūs sluoksniuotos tešlos puodeliai su raudonaisiais ikrais atrodo tiesiog dieviškai. Jie ne tik skanūs, bet ir neįtikėtinai gražūs bei patrauklūs. Voveraitės su raudonaisiais ikrais ir minkštu kreminiu sūriu originaliai papuoš šventinį ar švedišką stalą ir pakeis tradicinius sumuštinius su ikrais. Atvėsusius volovanus aptepkite nedideliu kiekiu minkšto grietinėlės sūrio ir ant viršaus uždėkite ikrų. Šį užkandį rekomenduojama patiekti papuoštą petražolių arba krapų šakelėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite orlaides. Sluoksniuotą tešlą iškočiokite iki 5 mm storio. Iš tešlos išpjaukite 8 apskritimus ir iš 4 apskritimų stikline išpjaukite vidinį apskritimą, kad gautųsi žiedai. Visus apskritimus sudėkite į kepimo indą, patepkite baltymu ir pradurkite šakute, tada ant viršaus uždėkite žiedus. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
Žingsnis 2
Užpildykite vol-au-vents. Atšaldykite gautus vol-au-vents. Į kiekvieno volavano vidurį įdėkite po šaukštelį kreminio sūrio, o ant viršaus - po šaukštą raudonųjų ikrų.
Kategorijos