"Volovan" su raudonaisiais ikrais ir minkštu grietinėlės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

"Volovan" su raudonaisiais ikrais ir minkštu grietinėlės sūriu

Elegantiški erdvūs sluoksniuotos tešlos puodeliai su raudonaisiais ikrais atrodo tiesiog dieviškai. Jie ne tik skanūs, bet ir neįtikėtinai gražūs bei patrauklūs. Voveraitės su raudonaisiais ikrais ir minkštu kreminiu sūriu originaliai papuoš šventinį ar švedišką stalą ir pakeis tradicinius sumuštinius su ikrais. Atvėsusius volovanus aptepkite nedideliu kiekiu minkšto grietinėlės sūrio ir ant viršaus uždėkite ikrų. Šį užkandį rekomenduojama patiekti papuoštą petražolių arba krapų šakelėmis.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
302 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Volovan" su raudonaisiais ikrais ir minkštu grietinėlės sūriu Žingsnis 1
Paruoškite orlaides. Sluoksniuotą tešlą iškočiokite iki 5 mm storio. Iš tešlos išpjaukite 8 apskritimus ir iš 4 apskritimų stikline išpjaukite vidinį apskritimą, kad gautųsi žiedai. Visus apskritimus sudėkite į kepimo indą, patepkite baltymu ir pradurkite šakute, tada ant viršaus uždėkite žiedus. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Žingsnis 2

"Volovan" su raudonaisiais ikrais ir minkštu grietinėlės sūriu Žingsnis 2
Užpildykite vol-au-vents. Atšaldykite gautus vol-au-vents. Į kiekvieno volavano vidurį įdėkite po šaukštelį kreminio sūrio, o ant viršaus - po šaukštą raudonųjų ikrų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos