"Volovan" su rūkyta krūtinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

"Volovan" su rūkyta krūtinėle

"Volovan" yra bokšto formos sluoksniuotos tešlos užkandis. Paprastai jie pripildomi nesaldintu įdaru. Dažniausiai įdaras būna mėsos, žuvies arba grybų. Užkandžiams su įdaru galima rinktis rūkytą vištienos krūtinėlę, sumaišius ją su tarkuotu kietuoju sūriu, korėjietiškomis morkomis ir majonezu. Sūris pabrėš švelnų vištienos mėsos skonį, o korėjietiškos morkos pagardins užkandį ir suteiks jam originalaus skonio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
296 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Volovan" su rūkyta krūtinėle Žingsnis 1
Padarykite vol-au-vents. Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus. Tešlą iškočiokite taip, kad ji būtų maždaug pusės centimetro storio. Stikline išpjaukite apskritimus. Ir tiek pat tokio pat skersmens žiedų. Apskritimus patepkite kiaušiniu ir ant jų uždėkite žiedus.

Žingsnis 2

"Volovan" su rūkyta krūtinėle Žingsnis 2
Iškepkite vol-au-vents. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Ant kepimo skardos atsargiai sudėkite paruoštus vol-au-vents. Dėkite į įkaitintą orkaitę 15-20 minučių. Krepšeliai turėtų pakilti ir tapti auksinės spalvos. Leiskite vol-au-vents atvėsti.

Žingsnis 3

"Volovan" su rūkyta krūtinėle Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Nedideliame dubenyje sumaišykite rūkytos krūtinėlės gabalėlius, tarkuotą sūrį, korėjietiškas morkas. Apšlakstykite majonezu. Kiekvieną vol-au-vent atsargiai užpildykite įdaru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos