Publikavimo data: 2024-06-23
"Volovan" su rūkyta krūtinėle
"Volovan" yra bokšto formos sluoksniuotos tešlos užkandis. Paprastai jie pripildomi nesaldintu įdaru. Dažniausiai įdaras būna mėsos, žuvies arba grybų. Užkandžiams su įdaru galima rinktis rūkytą vištienos krūtinėlę, sumaišius ją su tarkuotu kietuoju sūriu, korėjietiškomis morkomis ir majonezu. Sūris pabrėš švelnų vištienos mėsos skonį, o korėjietiškos morkos pagardins užkandį ir suteiks jam originalaus skonio.
Žingsnis 1
Padarykite vol-au-vents. Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus. Tešlą iškočiokite taip, kad ji būtų maždaug pusės centimetro storio. Stikline išpjaukite apskritimus. Ir tiek pat tokio pat skersmens žiedų. Apskritimus patepkite kiaušiniu ir ant jų uždėkite žiedus.
Žingsnis 2
Iškepkite vol-au-vents. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Ant kepimo skardos atsargiai sudėkite paruoštus vol-au-vents. Dėkite į įkaitintą orkaitę 15-20 minučių. Krepšeliai turėtų pakilti ir tapti auksinės spalvos. Leiskite vol-au-vents atvėsti.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Nedideliame dubenyje sumaišykite rūkytos krūtinėlės gabalėlius, tarkuotą sūrį, korėjietiškas morkas. Apšlakstykite majonezu. Kiekvieną vol-au-vent atsargiai užpildykite įdaru.
Kategorijos