Volovan su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Volovan su varške

Varškės sūryje gausu riebalų, baltymų, aminorūgščių ir jis turi didelę energinę vertę. Šis produktas yra universalus, todėl jį mėgsta kulinarai. Jis yra labai minkštas, plastiškas, todėl idealiai tinka sumuštiniams ir tartaletėms gaminti. Jei mėgstate užkandžius su saldžiais įdarais, pabandykite pasigaminti voveraites su varške ir medumi. Juos labai lengva pagaminti ir malonu valgyti!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
239 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Volovan su varške Žingsnis 1
Paruoškite vol-au-vents ingredientus. Bananus kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Sudėkite varškę į dubenį, įdėkite medaus ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Volovan su varške Žingsnis 2
Padarykite vol-au-vents. Iškočiokite tešlą ir išpjaukite 20 apskritimų. Tada iš pusės jų padarykite žiedus. Padėkite po apskritimą ant kepimo skardos, patepkite kiaušinio tryniu. Ant apskritimo uždėkite žiedą ir patepkite kiaušinio tryniu. Kepkite orkaitėje 15 minučių, kol paruduos. Atvėsinkite.

Žingsnis 3

Volovan su varške Žingsnis 3
Papuoškite patiekalą. Varškės ir medaus mišinį paskleiskite volavanuose. Ant viršaus sudėkite bananų griežinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos