Publikavimo data: 2024-06-23
Volovan su varške
Varškės sūryje gausu riebalų, baltymų, aminorūgščių ir jis turi didelę energinę vertę. Šis produktas yra universalus, todėl jį mėgsta kulinarai. Jis yra labai minkštas, plastiškas, todėl idealiai tinka sumuštiniams ir tartaletėms gaminti. Jei mėgstate užkandžius su saldžiais įdarais, pabandykite pasigaminti voveraites su varške ir medumi. Juos labai lengva pagaminti ir malonu valgyti!
Žingsnis 1
Paruoškite vol-au-vents ingredientus. Bananus kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Sudėkite varškę į dubenį, įdėkite medaus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Padarykite vol-au-vents. Iškočiokite tešlą ir išpjaukite 20 apskritimų. Tada iš pusės jų padarykite žiedus. Padėkite po apskritimą ant kepimo skardos, patepkite kiaušinio tryniu. Ant apskritimo uždėkite žiedą ir patepkite kiaušinio tryniu. Kepkite orkaitėje 15 minučių, kol paruduos. Atvėsinkite.
Žingsnis 3
Papuoškite patiekalą. Varškės ir medaus mišinį paskleiskite volavanuose. Ant viršaus sudėkite bananų griežinėlius.
Kategorijos