Volovan su varške ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Volovan su varške ir žolelėmis

Sluoksniuotos tešlos užkandžiai - puikus sprendimas užkandžiais užpildyti švediško stalo meniu. Juos pagaminti nėra sudėtinga, o įdarą kaskart galite keisti. Jei laukiate daug svečių, gaminkite volovanus su skirtingais įdarais. Galite pagaminti paprastą varškės su šviežiomis žolelėmis įdarą. Pačios sluoksniuotos tešlos galima nusipirkti bet kurioje parduotuvėje. Atšildykite jį iki kambario temperatūros ir formuokite krepšelius.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
292 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Volovan su varške ir žolelėmis Žingsnis 1
Suformuokite vol-au-vents. Pabarstykite stalą miltais ir padėkite ant jo tešlą. Jei tešla labai stora, lengvai iškočiokite, kad būtų maždaug 7 mm storio. Su kepimo žiedu išpjaukite apskritimus. Ir tiek pat tokio pat skersmens žiedų. Apskritimus patepkite kiaušiniu ir ant jų uždėkite žiedus.

Žingsnis 2

Volovan su varške ir žolelėmis Žingsnis 2
Dėkite į orkaitę. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir atsargiai išdėliokite gabalėlius. Siųskite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms. Krepšeliai turėtų pakilti ir įgauti auksinę spalvą. Leiskite paruoštiems voveraitėms šiek tiek atvėsti.

Žingsnis 3

Volovan su varške ir žolelėmis Žingsnis 3
Paruoškite sūrio įdarą. Varškę lengvai suplakite ir sudėkite į dubenį. Sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles, druską, pipirus, papriką ir išmaišykite. Konditeriniu maišeliu varškės mišiniu pripildykite paruoštus vol-au-vents.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos