Volovanas su grybais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Volovanas su grybais ir sūriu

Volovanas su grybais ir sūriu yra sotus užkandis, kuris gali būti vertinga įprastų sumuštinių alternatyva. Malti baltieji pipirai, raudonėlis ir muskato riešutas grybų skonį padarys intensyvesnį ir ryškesnį. Minkštas sūris suteiks švelnumo, o kvinoja ilgam suteiks sotumo jausmą. Norėdami išvengti kartumo, kruopas 30 minučių pamirkykite šaltame vandenyje. Šį patiekalą galima patiekti karštą arba šaltą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
307 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Volovanas su grybais ir sūriu Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Pabarstykite stalą miltais ir tolygiai iškočiokite sluoksniuotą tešlą. Paimkite didelio skersmens stiklinę ir iš tešlos išpjaukite apskritimus. Pusę jų atidėkite į šalį. Tada paimkite mažesnio skersmens stiklinę ir iš tešlos vidurio išpjaukite pusę apskritimo gabalėlių.

Žingsnis 2

Volovanas su grybais ir sūriu Žingsnis 2
Iškepkite vol-au-vents. Sudėkite apskritimus ant kepimo skardos ir uždenkite juos tešlos žiedais. Įmuškite kiaušinį ir teptuku aptepkite tešlą. Kepkite 15 minučių, kol paruduos.

Žingsnis 3

Volovanas su grybais ir sūriu Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Keptuvėje įkaitinkite 2 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus. Suberkite grybus ir troškinkite, kol išgaruos skystis. Į grybus suberkite raudonėlį, muskatą, išvirtą kvinoją, įmaišykite varškę ir išjunkite ugnį. Įdarą kruopščiai išmaišykite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Į kiekvieno vol-au-vent vidų dėkite po 3 šaukštus įdaro.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos