Publikavimo data: 2024-06-15
Voveraičių pyragas su avietėmis
Sraigių pyragas su avietėmis yra labai skanus, švelnus, orus, su nuostabiai kvepiančiu įdaru. Sraigių pyragas su avietėmis maloniai nustebins savo subtiliu skoniu. Pyragaičiai su tokiu įdaru būna sultingi ir kvapnūs. Tokie kepiniai puikiai tinka pusryčiams ir šventiniam stalui. Vadovaukitės mūsų receptu ir jums pavyks! Avietes galite pakeisti bet kokiomis kitomis uogomis pagal savo skonį. Sraigės gaunasi labai švelnios ir skanios. Ji tikrai patiks jūsų artimiesiems ir svečiams!
Žingsnis 1
Sumaišykite šiltą pieną su mielėmis ir leiskite joms ištirpti. Tada įmaišykite kiaušinius, cukrų, druską ir šiltą sviestą. Supilkite miltus ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Uždenkite rankšluosčiu ir valandai pastatykite šiltoje vietoje.
Žingsnis 3
Tinkamo dydžio inde mikseriu suplakite avietes, cukrų ir krakmolą.
Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite į 2 ovalus ir aptepkite aviečių ir cukraus mišiniu, palikdami nedidelį laisvą kraštą.
Žingsnis 5
Susukite tešlos kraštus, taip uždengdami įdarą. Atsargiai suvyniokite vamzdelius spiraliniu "sraigės" raštu.
Žingsnis 6
Paruoštą sraigę 30 minučių kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje. Gero apetito.
Kategorijos