Publikavimo data: 2024-06-23
Vyne marinuotas ant grotelių keptas ešerys
Vyne marinuotas ant grotelių keptas ešerys - skanus ir išskirtinis patiekalas, pasižymintis švelnia tekstūra ir maloniu vyno aromatu. Kepant ant grotelių visas alkoholis išgaruoja, palikdamas tik aromatą ir nepamirštamą poskonį. Be to, jūros ešerys yra labai sveikas. Žuvyje yra omega-3 riebalų rūgščių ir lengvai virškinamų baltymų, todėl produktas yra dietinis, taip pat palankiai veikia širdį ir kraujagysles.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite imbierą ir česnaką.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite baltąjį vyną, sojų padažą, alyvuogių aliejų, imbierą, česnaką, druską ir pipirus. Kruopščiai išmaišykite. Palikite žuvį marinate 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Kepkite ant vidutinės ugnies po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos