Vyne marinuotas ant grotelių keptas ešerys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Vyne marinuotas ant grotelių keptas ešerys

Vyne marinuotas ant grotelių keptas ešerys - skanus ir išskirtinis patiekalas, pasižymintis švelnia tekstūra ir maloniu vyno aromatu. Kepant ant grotelių visas alkoholis išgaruoja, palikdamas tik aromatą ir nepamirštamą poskonį. Be to, jūros ešerys yra labai sveikas. Žuvyje yra omega-3 riebalų rūgščių ir lengvai virškinamų baltymų, todėl produktas yra dietinis, taip pat palankiai veikia širdį ir kraujagysles.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.47/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vyne marinuotas ant grotelių keptas ešerys Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite imbierą ir česnaką.

Žingsnis 2

Vyne marinuotas ant grotelių keptas ešerys Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite baltąjį vyną, sojų padažą, alyvuogių aliejų, imbierą, česnaką, druską ir pipirus. Kruopščiai išmaišykite. Palikite žuvį marinate 10-15 minučių.

Žingsnis 3

Vyne marinuotas ant grotelių keptas ešerys Žingsnis 3
Kepkite ant vidutinės ugnies po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos