Publikavimo data: 2024-06-23
Vynuogių sviesto skrebučiai
Vos keli lašai švelnaus vynuogių kauliukų aliejaus gali suteikti nepakartojamą skonį gerai pažįstamiems skrebučiams. Jis yra pikantiško skonio ir pastebimo riešutų kvapo, todėl švelniai pagerina įvairių patiekalų skonį ir aromatą. Skanūs ir greitai paruošiami skrebučiai su vynuogių sviestu, bulvėmis ir kumpiu yra puikus užkandis ar šeimos pietų priedas. Dėl bulvių įdaras gerai prilimpa prie duonos, o skrebučius galima lengvai apversti.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite bulves, kumpį, svogūną ir druską. Įdarą užtepkite ant duonos.
Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų ir vynuogių kauliukų aliejų. Sudėkite skrebučius į keptuvę įdaru į apačią ir kepkite ant vidutinės ugnies 5 minutes. Apverskite ir kepkite iš kitos pusės dar 1 minutę.
Kategorijos