Publikavimo data: 2025-08-20
Vyšninių aitriųjų paprikų pipirų coulis
"Kuli" yra lengva tyrė, kuri dažniausiai naudojama kaip desertinis padažas. Šis kuli yra aromatingas ir turi lengvą aštrų poskonį. Kadangi kuli gaminamas su stevija, jį galima valgyti nesibaiminant dėl savo figūros.
Žingsnis 1
Vyšnias sudėkite į puodą, suberkite steviją, supilkite vandenį. Virkite apie 15 min. užvirus ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Kai vyšnios bus paruoštos, nukelkite keptuvę nuo ugnies ir supilkite 100 ml šalto vandens bei kukurūzų krakmolą, gerai išmaišykite, kad neliktų krakmolo gumuliukų. Grąžinkite ant mažos ugnies, užvirinkite nuolat maišydami vėsiąją masę. Išjunkite ir atvėsinkite.
Kategorijos