Vyšninių aitriųjų paprikų pipirų coulis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vyšninių aitriųjų paprikų pipirų coulis

"Kuli" yra lengva tyrė, kuri dažniausiai naudojama kaip desertinis padažas. Šis kuli yra aromatingas ir turi lengvą aštrų poskonį. Kadangi kuli gaminamas su stevija, jį galima valgyti nesibaiminant dėl savo figūros.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
74 kcal.
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Vyšninių aitriųjų paprikų pipirų coulis Žingsnis 1
Vyšnias sudėkite į puodą, suberkite steviją, supilkite vandenį. Virkite apie 15 min. užvirus ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Vyšninių aitriųjų paprikų pipirų coulis Žingsnis 2
Kai vyšnios bus paruoštos, nukelkite keptuvę nuo ugnies ir supilkite 100 ml šalto vandens bei kukurūzų krakmolą, gerai išmaišykite, kad neliktų krakmolo gumuliukų. Grąžinkite ant mažos ugnies, užvirinkite nuolat maišydami vėsiąją masę. Išjunkite ir atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, popietės užkandis, užkandis, sausainiai, šokoladas, kakavos desertai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kakavos sausainiai, kakavos kepiniai

Kategorijos