Vyšnių ir aviečių pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vyšnių ir aviečių pyragas

Skanus pyragas prie arbatos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Vyšnių ir aviečių pyragas Žingsnis 1
Minkštą sviestą sumaišykite su 50 g cukraus, įpilkite 2 šaukštus grietinės, išmaišykite.

Žingsnis 2

Vyšnių ir aviečių pyragas Žingsnis 2
Suberkite miltus ir kepimo miltelius.

Žingsnis 3

Vyšnių ir aviečių pyragas Žingsnis 3
Tešlą įdėkite į aliejumi pateptą formą ir ištempkite. Dėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.

Žingsnis 4

Vyšnių ir aviečių pyragas Žingsnis 4
Įtrinkite 50 g sviesto su 50 g miltų ir 50 g cukraus.

Žingsnis 5

Vyšnių ir aviečių pyragas Žingsnis 5
Gausite trupinių.

Žingsnis 6

Vyšnių ir aviečių pyragas Žingsnis 6
Ant pagrindo sudėkite atitirpintas uogas, išspauskite sultis, pabarstykite kukurūzų krakmolu ir cukrumi.

Žingsnis 7

Vyšnių ir aviečių pyragas Žingsnis 7
Pabarstykite trupiniais ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 30-40 minučių.

Žingsnis 8

Vyšnių ir aviečių pyragas Žingsnis 8
Leiskite paruoštam pyragui atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
suktinukai, kepimas, kepimas su vaisiais ir uogomis, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, obuolių sezonas, receptų knyga, kepimas su obuoliais, suktinukai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, kepimas su vaisiais

Kategorijos