Publikavimo data: 2025-08-17
Vyšnių ir meringės sūrio pyragas
Šis desertas patiks jūsų svečiams.
Žingsnis 1
Paruoškime tešlai skirtus ingredientus. 50 g cukraus, miltai, sviestas. Atskirkite baltymus nuo trynių. Vieną trynį naudosime tešlai, o kitą - įdarui. Baltymus palikite bezė. Užminkykite tešlą ir palikite ją 15 minučių šaldytuve.
Žingsnis 2
Sumaišykite varškę su 50 g cukraus ir likusiu kiaušinio tryniu.
Žingsnis 3
Išimkite paruoštą tešlą iš šaldytuvo. Įjunkite 180 laipsnių temperatūros orkaitę.
Žingsnis 4
Tešlą paskleiskite formoje ir 10 minučių pašaukite į orkaitę. Po to ją išimkite ir sudėkite įdarą. Kepkite dar 15 minučių.
Žingsnis 5
Kiaušinių baltymus plakite su 50 g cukraus, kol susidarys standžios viršūnės. Ant įdaro sudėkite vyšnias ir plaktus baltymus. Kepkite dar 5 minutes.
Kategorijos