Vyšnių pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Vyšnių pyragas

Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.64/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vyšnių pyragas Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ir joje sumaišykite uogas bei krakmolą. Įdarą laikykite ant silpnos ugnies ir maišykite, kol sutirštės. Likus kelioms minutėms iki įdaro paruošimo, į keptuvę įmeskite rozmarino šakelę.

Žingsnis 2

Vyšnių pyragas Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite grietinę, kiaušinius, cukrų, druską, persijotus miltus ir kepimo miltelius. Plaktuvu arba mikseriu užminkykite tirštą tešlą. Jei tešla skysta, įberkite dar kelis šaukštus miltų.

Žingsnis 3

Vyšnių pyragas Žingsnis 3
Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį tešlą. Ant tešlos viršaus sudėkite įdarą. Rozmarino šakelę reikės išimti iš įdaro.

Žingsnis 4

Vyšnių pyragas Žingsnis 4
Pašaukite formą į orkaitę 45-50 min. ir kepkite pyragą, kol viršus taps auksinis. Paruoštą pyragą papuoškite rozmarinais ir patiekite šiltą. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos