Publikavimo data: 2024-06-09
Vyšnių pyragas su grietinės įdaru
Vyšnių pyragas su grietinės įdaru yra skanėstas, kuriam niekas negali atsispirti! Smėlėta traški tešla išorėje ir rūgščios vyšnios saldžioje grietinėje viduje sukuria puikų skonių derinį. Šie kepiniai ne tik skanūs, bet ir sveiki, nes vyšniose gausu silicio ir chromo, taip pat vitamino C.
Žingsnis 1
Tešlai išmaišykite grietinę, cukrų ir sviestą iki vientisos masės. Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius ir užminkykite tirštą tešlą. Padėkite ją į šaldytuvą 15 minučių.
Žingsnis 2
Grietinės įdarui pieną, cukrų, kiaušinius, vanilinį cukrų ir grietinę sumaišykite mikseriu iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Tešlą paskleiskite kepimo inde taip, kad būtų suformuotas dugnas ir šonai. Ant tešlos išdėliokite uogas ir užpilkite grietinės įdaru. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 35 minutes.
Kategorijos