Publikavimo data: 2025-08-19
Vyšnių pyragas su grietinės įdaru
Labai skanus ir švelnus pyragas.
Žingsnis 1
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Sudėkite šaltą sviestą. Išminkykite į trupinius.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite 2 kiaušinius, 80 g cukraus, 1 arbatinį šaukštelį vanilino.
Žingsnis 3
Į miltus įmaišykite kiaušinių mišinį. Užminkykite minkštą tešlą.
Žingsnis 4
Tešlą sudėkite į formą, suformuodami šonus.
Žingsnis 5
Paruoškite įdarą. Gerai sumaišykite 90 g granuliuoto cukraus, krakmolą, 1 arbatinį šaukštelį vanilės, grietinę ir 2 kiaušinius.
Žingsnis 6
Ant tešlos viršaus sudėkite 1/2 uogų.
Žingsnis 7
Padenkite jį skiediniu.
Žingsnis 8
Ant viršaus sudėkite likusią pusę uogų.
Žingsnis 9
Kepkite 10 minučių 200 laipsnių temperatūroje, tada 25-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos