Vyšnių želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Vyšnių želė

Vyšnių želė - visų mėgstamas desertas. Šis skanėstas taip pat labai naudingas, nes gaminamas iš uogų su želatina. Želė priedas palankiai veikia medžiagų apykaitą, padeda gerinti smegenų, raumenų ir nervų sistemų veiklą. Vyšnių želė galima gaminti ir iš šviežių, ir iš šaldytų uogų.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
68 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Vyšnių želė Žingsnis 1
Paruoškite želė. Užvirinkite 300 ml vandens, suberkite uogas. Užvirinkite (bet neužvirkite), suberkite cukrų, supilkite išbrinkusią želatiną. Kruopščiai išmaišykite. Palikite puodą dar 10 minučių pastovėti ant karštos viryklės. Išimkite uogas iš skysčio ir sudėkite jas į formeles. Supilkite sirupą su želatina ir palikite 30-40 minučių visiškai atvėsti. Po to vyšnių želė įdėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings 2 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, želė desertai, įspūdingas receptas, egzotika, paprastas, popietės užkandis, vynuogių sezonas, želė, be įprastų alergenų, receptų knyga, želė su uogomis

Kategorijos