Publikavimo data: 2025-08-19
"Yummy belyashiki" su malta kiauliena
Skanių ir sultingų beliašų receptas. Jie beprotiškai skanūs ir sultingi.
Žingsnis 1
Padalykite tešlą į kelis vienodus rutuliukus.
Žingsnis 2
Įdarui svogūną pertrinkite per mėsmalę ir sudėkite į maltą mėsą. Pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite pieną ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Tešlos rutuliukus iškočiokite į apskritimą ir sudėkite įdarą.
Žingsnis 4
Švelniai suspausdami kraštus suformuokite bialyash formą, kad gautųsi trikampis, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 5
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite belyashi ir kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
Kategorijos