"Yummy belyashiki" su malta kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

"Yummy belyashiki" su malta kiauliena

Skanių ir sultingų beliašų receptas. Jie beprotiškai skanūs ir sultingi.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
285 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

"Yummy belyashiki" su malta kiauliena Žingsnis 1
Padalykite tešlą į kelis vienodus rutuliukus.

Žingsnis 2

"Yummy belyashiki" su malta kiauliena Žingsnis 2
Įdarui svogūną pertrinkite per mėsmalę ir sudėkite į maltą mėsą. Pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite pieną ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

"Yummy belyashiki" su malta kiauliena Žingsnis 3
Tešlos rutuliukus iškočiokite į apskritimą ir sudėkite įdarą.

Žingsnis 4

"Yummy belyashiki" su malta kiauliena Žingsnis 4
Švelniai suspausdami kraštus suformuokite bialyash formą, kad gautųsi trikampis, kaip parodyta nuotraukoje.

Žingsnis 5

"Yummy belyashiki" su malta kiauliena Žingsnis 5
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite belyashi ir kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, pyragai, sotūs pyragai, belyashi, namų receptai, receptų knyga, kiaušinių pyragaičiai, kiaušinių tešla, sausų mielių paplotėliai

Kategorijos