Žalioji pica be miltų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Žalioji pica be miltų

Kas yra blogiausia, kai laikotės dietos arba mažinate mitybą? Žinoma, atsisakyti skanaus ir mėgstamo maisto. Tačiau nereikia pulti į neviltį. Špinatų pagrindu pagaminta pica yra puikus patiekalas, kuris leis tinkamai maitintis neatsisakant skanėstų. Tai ne tik mažai kalorijų turintis variantas, bet ir labai skanus bei neįprastas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Kiaušiniai, Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Susmulkinkite špinatus blenderiu. Tada įmuškite kiaušinius ir dar kartą suplakite. Įdėkite 100 g tarkuoto sūrio, Provanso žolelių ir išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Sudėkite masę ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu, ir išlyginkite. Dėkite indą į iki 200 °C įkaitintą orkaitę 15-20 minučių.

Žingsnis 3

Pomidorus susmulkinkite blenderiu kartu su Provanso žolelėmis. Ant pagrindo užtepkite pomidorų padažo, po to kumpio griežinėlių ir sūrio. Pašaukite picą į orkaitę dar 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos