Žaliųjų pomidorų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-23

Žaliųjų pomidorų skrebučiai

Žali pomidorai nebūtinai yra neprinokę. Dabar yra daugybė įvairių spalvų pomidorų veislių. Dėl to, kad produkto sudėtyje nėra raudonojo pigmento, žalios spalvos pomidorus gali vartoti alergiški žmonės, sergantys virškinimo trakto ligomis. Dažniausiai tokie pomidorai konservuojami, nes jie turi storesnę odelę. Skrebučius su žaliaisiais pomidorais galima papildyti šprotais, grietinėlės sūriu ir parmezanu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
235 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žaliųjų pomidorų skrebučiai Žingsnis 1
Paskrudinkite duoną. Padėkite duoną ant kepimo skardos ir 3-5 min. pašaukite į orkaitę, kol apskrus.

Žingsnis 2

Žaliųjų pomidorų skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Duoną aptepkite kreminiu sūriu. Ant kiekvienos riekelės uždėkite po vieną žuvį. Iš šonų uždėkite žalių pomidorų griežinėlių. Ant viršaus uždėkite parmezano juosteles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos