Publikavimo data: 2024-10-23
Žaliųjų pomidorų skrebučiai
Žali pomidorai nebūtinai yra neprinokę. Dabar yra daugybė įvairių spalvų pomidorų veislių. Dėl to, kad produkto sudėtyje nėra raudonojo pigmento, žalios spalvos pomidorus gali vartoti alergiški žmonės, sergantys virškinimo trakto ligomis. Dažniausiai tokie pomidorai konservuojami, nes jie turi storesnę odelę. Skrebučius su žaliaisiais pomidorais galima papildyti šprotais, grietinėlės sūriu ir parmezanu.
Žingsnis 1
Paskrudinkite duoną. Padėkite duoną ant kepimo skardos ir 3-5 min. pašaukite į orkaitę, kol apskrus.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Duoną aptepkite kreminiu sūriu. Ant kiekvienos riekelės uždėkite po vieną žuvį. Iš šonų uždėkite žalių pomidorų griežinėlių. Ant viršaus uždėkite parmezano juosteles.
Kategorijos