Zebra pyragas be kepimo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Zebra pyragas be kepimo

Gaminimo laikas
390 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
323 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Zebra pyragas be kepimo Žingsnis 1
Pagrindui paruoškite paprastą džiūvėsėlių tešlą. Ištirpinkite sviestą ir supilkite jį į sutrintus sausainių trupinius. Viską gerai išmaišykite ir į masę įpilkite 1 valgomąjį šaukštą pieno. Suformuokite pyrago pagrindą. Naudokite kepimo žiedą arba kepimo formos dugną, išklotą maistine plėvele. Į jį supilkite paruoštus sausainių trupinius, išlyginkite ir sutankinkite stiklinės dugnu. Palikite atvėsti šaldytuve.

Žingsnis 2

Zebra pyragas be kepimo Žingsnis 2
Paruoškite putėsių pagrindą. Išplakite grietinėlę mikseriu nedideliu galingumu, kol taps puri. Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę ir kondensuotą pieną.

Žingsnis 3

Zebra pyragas be kepimo Žingsnis 3
Pašildykite želatiną. Supilkite išbrinkusią želatiną į nedidelį puodą ant silpnos ugnies. Nuolat maišykite, kad želatina ištirptų, bet neužvirtų. Maišykite, kol želatina visiškai ištirps. Pageidautina imti neemaliuotą puodą, kad želatina nepriliptų prie dugno.

Žingsnis 4

Zebra pyragas be kepimo Žingsnis 4
Pagaminkite putėsius. Įmaišykite grietinės ir sutirštinto pieno mišinį ir supilkite želatiną. Sudėkite plaktą grietinėlę ir gerai išmaišykite. Tada padalykite masę į 2 lygias dalis. Į vieną paruošimo dalį įberkite vanilinio cukraus, į antrąją - kakavos miltelių. Abi dalis sumaišykite.

Žingsnis 5

Zebra pyragas be kepimo Žingsnis 5
Suformuokite pyragą. Ant paruošto atšaldyto pagrindo pakaitomis pilkite 2-4 šaukštus vanilinio ir šokoladinio įdaro. Tada iešmeliu arba dantų krapštuku padarykite raštą - bėkite nuo pyrago viršaus nuo krašto į vidurį. Kad raštas nebūtų "suteptas", kiekvieną kartą kremo perteklių nuo iešmelio nuvalykite servetėle. Palikite tortą šaldytuve 6 valandoms, kad sustingtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos