Zebra pyragas be kepimo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Zebra pyragas be kepimo

Gaminimo laikas
390 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
323 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Zebra pyragas be kepimo Žingsnis 1
Pagrindui paruoškite paprastą džiūvėsėlių tešlą. Ištirpinkite sviestą ir supilkite jį į sutrintus sausainių trupinius. Viską gerai išmaišykite ir į masę įpilkite 1 valgomąjį šaukštą pieno. Suformuokite pyrago pagrindą. Naudokite kepimo žiedą arba kepimo formos dugną, išklotą maistine plėvele. Į jį supilkite paruoštus sausainių trupinius, išlyginkite ir sutankinkite stiklinės dugnu. Palikite atvėsti šaldytuve.

Žingsnis 2

Zebra pyragas be kepimo Žingsnis 2
Paruoškite putėsių pagrindą. Išplakite grietinėlę mikseriu nedideliu galingumu, kol taps puri. Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę ir kondensuotą pieną.

Žingsnis 3

Zebra pyragas be kepimo Žingsnis 3
Pašildykite želatiną. Supilkite išbrinkusią želatiną į nedidelį puodą ant silpnos ugnies. Nuolat maišykite, kad želatina ištirptų, bet neužvirtų. Maišykite, kol želatina visiškai ištirps. Pageidautina imti neemaliuotą puodą, kad želatina nepriliptų prie dugno.

Žingsnis 4

Zebra pyragas be kepimo Žingsnis 4
Pagaminkite putėsius. Įmaišykite grietinės ir sutirštinto pieno mišinį ir supilkite želatiną. Sudėkite plaktą grietinėlę ir gerai išmaišykite. Tada padalykite masę į 2 lygias dalis. Į vieną paruošimo dalį įberkite vanilinio cukraus, į antrąją - kakavos miltelių. Abi dalis sumaišykite.

Žingsnis 5

Zebra pyragas be kepimo Žingsnis 5
Suformuokite pyragą. Ant paruošto atšaldyto pagrindo pakaitomis pilkite 2-4 šaukštus vanilinio ir šokoladinio įdaro. Tada iešmeliu arba dantų krapštuku padarykite raštą - bėkite nuo pyrago viršaus nuo krašto į vidurį. Kad raštas nebūtų "suteptas", kiekvieną kartą kremo perteklių nuo iešmelio nuvalykite servetėle. Palikite tortą šaldytuve 6 valandoms, kad sustingtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos