Publikavimo data: 2025-08-17
Zebro pyragas su pienu
Gražus ir skanus pyragas, nepaliks abejingų!
Žingsnis 1
Kiaušinius sumaišykite su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi.
Žingsnis 2
Supilkite pieną, plakite plaktuvu iki putų.
Žingsnis 3
Palaipsniui suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Suberkite kepimo miltelius ir augalinį aliejų. Tešla turi būti vientisa, be gumulėlių.
Žingsnis 4
Padalykite tešlą į 2 lygias dalis. Į vieną dalį suberkite kakavos miltelius ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Į aliejumi pateptą formą pradėkite dėti tešlą po vieną. 1 šaukštas šviesios tešlos, 1 šaukštas tamsios tešlos. Kol sunaudosite visą tešlą.
Žingsnis 6
Kai visa tešla bus sudėta į formą, dantų krapštuku padarykite raštą. Pyragą kepkite 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos