Publikavimo data: 2024-09-14
Zebro pyragas šventiniam stalui.
Šį receptą labai lengva paruošti. Jei netrukus atvyks svečiai, šis receptas padės juos nustebinti nesugaištant valandų virtuvėje.
Žingsnis 1
Kiaušinius su cukrumi plakite iki putų.
Žingsnis 2
Sudėkite grietinę, ištirpintą sviestą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Į tą patį dubenį suberkite miltus arba kepimo miltelius. Jei norite, galite įlašinti vanilės arba porą lašų vanilės esencijos.
Žingsnis 4
Gautą masę padalykite į dvi lygias dalis.
Žingsnis 5
Į vieną iš jų įberkite kakavos ir išmaišykite.
Žingsnis 6
Baltosios ir šokoladinės tešlos konsistencija turi būti vienoda, todėl ją išlyginkite. Į baltą mišinį įberkite 2 šaukštus miltų. Įsitikinkite, kad mišinys nėra per tirštas.
Žingsnis 7
Formos dugną patepiau aliejumi - sviestu arba augaliniu aliejumi. Aš naudoju augalinį aliejų. Iš pergamentinio popieriaus išpjaunu apskritimą ir uždedu jį ant formos dugno, kad būtų lengviau išimti.
Žingsnis 8
Į formos vidurį dėjau du šaukštus baltos tešlos, tada du šaukštus šokoladinės tešlos. Po vieną. Pabaigoje dantų krapštuku padarau raštą.
Žingsnis 9
Įkaitinu orkaitę iki 180 laipsnių ir įdedu pyragą 40 minučių.
Kategorijos