Publikavimo data: 2025-08-17
Zebrų pyragas su kefyru
Mes su seserimi nuo vaikystės labai mėgome Zebra pyragą, kurį mums gamindavo mama. Jis gaunasi labai skanus ir orus.
Žingsnis 1
Dubenyje maišytuvu plakite kiaušinius ir cukrų, kol jie taps purūs ir putoti.
Žingsnis 2
Supilkite kefyrą ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Į mišinį supilkite miltus ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 5
Gautą masę padalykite į 2 lygias dalis.
Žingsnis 6
Į vieną dalį įberkite kakavos miltelių ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 7
Į formą po vieną šaukštą mišinio supilkite po 1 valgomąjį šaukštą, pradėdami nuo lengvesnio mišinio, geriausiai į vidurį.
Žingsnis 8
Gausite tokią masę, kokia pavaizduota nuotraukoje. Šaukite į įkaitintą orkaitę 25 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos