Zebrų pyragas su kefyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Zebrų pyragas su kefyru

Mes su seserimi nuo vaikystės labai mėgome Zebra pyragą, kurį mums gamindavo mama. Jis gaunasi labai skanus ir orus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
315 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Zebrų pyragas su kefyru Žingsnis 1
Dubenyje maišytuvu plakite kiaušinius ir cukrų, kol jie taps purūs ir putoti.

Žingsnis 2

Zebrų pyragas su kefyru Žingsnis 2
Supilkite kefyrą ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Zebrų pyragas su kefyru Žingsnis 3
Supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Zebrų pyragas su kefyru Žingsnis 4
Į mišinį supilkite miltus ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.

Žingsnis 5

Zebrų pyragas su kefyru Žingsnis 5
Gautą masę padalykite į 2 lygias dalis.

Žingsnis 6

Zebrų pyragas su kefyru Žingsnis 6
Į vieną dalį įberkite kakavos miltelių ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 7

Zebrų pyragas su kefyru Žingsnis 7
Į formą po vieną šaukštą mišinio supilkite po 1 valgomąjį šaukštą, pradėdami nuo lengvesnio mišinio, geriausiai į vidurį.

Žingsnis 8

Zebrų pyragas su kefyru Žingsnis 8
Gausite tokią masę, kokia pavaizduota nuotraukoje. Šaukite į įkaitintą orkaitę 25 min. 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, popietė, užkandis, užkandžiai, vyšnių sezonas, keksas, kalėdiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, vyšnių keksas, keksas su pienu, sviesto keksas

Kategorijos