Zefyrai kūgelyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Zefyrai kūgelyje

Naminiai zefyrai suteikia erdvės kūrybiškumui ir kulinarinių fantazijų įgyvendinimui. Galite pasigaminti bet kokio dydžio skanėstą su įvairiais įdarais, suteikti norimą formą. Jis visada būna daug skanesnis ir puresnis nei pirktas parduotuvėje. Neabejotinas pliusas yra tai, kad visada žinosite, kas įeina į jo sudėtį. O zefyrus galima valgyti ir vafliniame kūgelyje, sulankstytus į vamzdelį. Norėdami paruošti naminius zefyrus kūgelyje, galite patys išsikepti vaflius arba naudoti parduotuvėje pirktus preparatus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
34 g
Alergenai: Braškių, kiaušinių
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Zefyrai kūgelyje Žingsnis 1
Paruoškite obuolių tyrę. Supjaustytus obuolius kepkite orkaitėje 20-30 minučių. Paruoštus obuolius nulupkite nuo žievelės, įmaišykite kiaušinio baltymą, uogų tyrę. Išplakite iki vientisos masės, ji turėtų padvigubėti.

Žingsnis 2

Zefyrai kūgelyje Žingsnis 2
Paruoškite agar-agarą. Į puodą supilkite vandenį, suberkite agarą ir cukrų. Kaitinama masė taps panaši į želė. Palaukite, kol užvirs, nuolat maišykite. Tada masę lėtai supilkite į plaktą tyrę. Plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Zefyrai kūgelyje Žingsnis 3
Vamzdelius pripildykite zefyrais. Į konditerinį maišelį įpilkite kremo ir juo pripildykite spurgas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos