Publikavimo data: 2024-04-17
Zefyrai kūgelyje
Naminiai zefyrai suteikia erdvės kūrybiškumui ir kulinarinių fantazijų įgyvendinimui. Galite pasigaminti bet kokio dydžio skanėstą su įvairiais įdarais, suteikti norimą formą. Jis visada būna daug skanesnis ir puresnis nei pirktas parduotuvėje. Neabejotinas pliusas yra tai, kad visada žinosite, kas įeina į jo sudėtį. O zefyrus galima valgyti ir vafliniame kūgelyje, sulankstytus į vamzdelį. Norėdami paruošti naminius zefyrus kūgelyje, galite patys išsikepti vaflius arba naudoti parduotuvėje pirktus preparatus.
Žingsnis 1
Paruoškite obuolių tyrę. Supjaustytus obuolius kepkite orkaitėje 20-30 minučių. Paruoštus obuolius nulupkite nuo žievelės, įmaišykite kiaušinio baltymą, uogų tyrę. Išplakite iki vientisos masės, ji turėtų padvigubėti.
Žingsnis 2
Paruoškite agar-agarą. Į puodą supilkite vandenį, suberkite agarą ir cukrų. Kaitinama masė taps panaši į želė. Palaukite, kol užvirs, nuolat maišykite. Tada masę lėtai supilkite į plaktą tyrę. Plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Vamzdelius pripildykite zefyrais. Į konditerinį maišelį įpilkite kremo ir juo pripildykite spurgas.
Kategorijos