Zefyras ant ugnies pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Zefyras ant ugnies

Zefyrų kepimas ant ugnies yra amerikietiška tradicija. Kiekviena išvyka į stovyklą ir stovyklavietė neapsieina be šio saldaus skanėsto kepimo ant ugnies. Kepti zefyrai pasidengia rusva plutele, o viduje išlieka labai minkšti ir skanūs. Zefyrams kepti reikia medinės lazdos. Ruošdamiesi į gamtą apsirūpinkite mediniais iešmais, kad nereikėtų pjaustyti improvizuotų analogų iš aplink augančių medžių šakų. Zefyrams pagaminti prireiks mažiau nei 1 minutės.
Gaminimo laikas
2 min.
Laikas virtuvėje
2 min.
Kalorijos
318 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
81 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Zefyras ant ugnies Žingsnis 1
Paskrudinkite zefyrus. Į zefyrus įsmeikite iešmą. Palaikykite virš ugnies arba karštų anglių 1 minutę. Nuolat sukite, kad zefyrai tolygiai iškeptų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, serbentų sezonas, obuolių sezonas, zefyrai, receptų knyga, agaro agaro desertai, agaro agaro zefyrai

Kategorijos