Zefyras ant ugnies pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Zefyras ant ugnies

Zefyrų kepimas ant ugnies yra amerikietiška tradicija. Kiekviena išvyka į stovyklą ir stovyklavietė neapsieina be šio saldaus skanėsto kepimo ant ugnies. Kepti zefyrai pasidengia rusva plutele, o viduje išlieka labai minkšti ir skanūs. Zefyrams kepti reikia medinės lazdos. Ruošdamiesi į gamtą apsirūpinkite mediniais iešmais, kad nereikėtų pjaustyti improvizuotų analogų iš aplink augančių medžių šakų. Zefyrams pagaminti prireiks mažiau nei 1 minutės.
Gaminimo laikas
2 min.
Laikas virtuvėje
2 min.
Kalorijos
318 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
81 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Zefyras ant ugnies Žingsnis 1
Paskrudinkite zefyrus. Į zefyrus įsmeikite iešmą. Palaikykite virš ugnies arba karštų anglių 1 minutę. Nuolat sukite, kad zefyrai tolygiai iškeptų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos