Publikavimo data: 2025-08-19
Želė desertas "Dryžuotas"
Išbandykite desertą "Dryžuotasis" - pieno želė gaunasi švelni ir skani. Svarbiausia šiame recepte - pasirinkti gerą želatiną.
Žingsnis 1
Supilkite pieną į 2 stiklines po 125 ml.
Žingsnis 2
Į kiekvieną stiklinę įberkite po 1 šaukštelį cukraus ir žiupsnelį vanilės.
Žingsnis 3
Į vieną iš stiklinių suberkite kakavą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Į kiekvieną stiklinę po lygiai supilkite išmirkytą želatiną.
Žingsnis 5
Pirmąjį sluoksnį supilkite į kremavimo formą ir dėkite į šaldiklį, kol sustings.
Žingsnis 6
Kai pirmasis sluoksnis sukietės, supilkite kitą sluoksnį. Dėkite į šaldiklį, kol sukietės. Toliau kaitaliokite iki pabaigos.
Žingsnis 7
Desertas bus paruoštas per 3-4 valandas. Jį galite valgyti tiesiai iš kremo arba dėti į lėkštę.
Kategorijos