Publikavimo data: 2024-04-06
Želė iš kisieliaus
Grietinės želė yra neįprastas deserto receptas. Dėl grietinės ir sausoje grietinėje esančio krakmolo ji yra švelnaus skonio. Galite pasigaminti bet kokio jums labiausiai patinkančio skonio želė. Ruošiant skanėstą naudojama želatina. Ji būna biri ir lėkštėse. Želatiną plokštelėmis daug patogiau naudoti naminiams desertams dėl jos vienalytės struktūros, kuri greitai ištirpsta vandenyje.
Žingsnis 1
Ištirpinkite želatiną. Paimkite 100 ml šilto vandens, ištirpinkite jame želatiną ir palikite 15-20 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite marmelado pagrindą. Grietinę atskieskite 300 ml verdančio vandens. Gerai išmaišykite, kad neliktų cukraus kristalų.
Žingsnis 3
Paruoškite varškės ir grietinės mišinį. Sumaišykite varškę, cukrų ir grietinę blenderiu.
Žingsnis 4
Paruoškite želė. Giliame inde sumaišykite skystą kisielių, varškės mišinį ir želatiną. Gerai išmaišykite ir supilkite į formeles. Desertą 3 valandoms padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos