Publikavimo data: 2024-06-08
Želė "Marmuras" be cukraus
Želė "Marble" be cukraus - skanus ir sveikas skanėstas. Cukrų deserte pakeičia skystas medus. Medus yra natūralios energijos šaltinis, padedantis stiprinti imunitetą ir turintis natūralių saldiklių. Geriau jį pirkti iš patikimų tiekėjų - bitininkų. Želatina naudojama kaip želė pagrindas. Jei pageidaujama, ją galima pakeisti pektinu arba agaro agaru. Patiekalas paruošiamas vos per pusvalandį, tačiau jam sukietėti reikia 1-2 valandų.
Žingsnis 1
Paruoškite želatinos pagrindą. Išbrinkusią želatiną kaitinkite vandens vonelėje, kol ištirps, atvėsinkite. Sudėkite grietinę ir išmaišykite. Supilkite medų ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite sluoksnius. Želatinos ir grietinės mišinį padalykite į dvi dalis. Į vieną iš jų dalimis supilkite kakavos miltelius, gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Suformuokite "marmurinę" želė. Mišinius pakaitomis po 1 valgomąjį šaukštą supilkite į paruoštus kremus. Užpildykite kremus iki reikiamo tūrio. Dėkite želė kremus į šaldytuvą 1-2 valandoms, kad sustingtų.
Kategorijos