Želė "Marmuras" be cukraus pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Želė "Marmuras" be cukraus

Želė "Marble" be cukraus - skanus ir sveikas skanėstas. Cukrų deserte pakeičia skystas medus. Medus yra natūralios energijos šaltinis, padedantis stiprinti imunitetą ir turintis natūralių saldiklių. Geriau jį pirkti iš patikimų tiekėjų - bitininkų. Želatina naudojama kaip želė pagrindas. Jei pageidaujama, ją galima pakeisti pektinu arba agaro agaru. Patiekalas paruošiamas vos per pusvalandį, tačiau jam sukietėti reikia 1-2 valandų.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.69/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Želė "Marmuras" be cukraus Žingsnis 1
Paruoškite želatinos pagrindą. Išbrinkusią želatiną kaitinkite vandens vonelėje, kol ištirps, atvėsinkite. Sudėkite grietinę ir išmaišykite. Supilkite medų ir vėl išmaišykite.

Žingsnis 2

Želė "Marmuras" be cukraus Žingsnis 2
Paruoškite sluoksnius. Želatinos ir grietinės mišinį padalykite į dvi dalis. Į vieną iš jų dalimis supilkite kakavos miltelius, gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Želė "Marmuras" be cukraus Žingsnis 3
Suformuokite "marmurinę" želė. Mišinius pakaitomis po 1 valgomąjį šaukštą supilkite į paruoštus kremus. Užpildykite kremus iki reikiamo tūrio. Dėkite želė kremus į šaldytuvą 1-2 valandoms, kad sustingtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos