Želė, pagaminta iš žalių tarkuotų kalpokų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Želė, pagaminta iš žalių tarkuotų kalpokų

Iš sveikų ir gaivių kalpokų uogų galite pasigaminti gardžios vitaminų želė, kuri puikiai tiks kaip saldus skanėstas prie karštos žolelių arbatos. Pagal šį receptą pagamintos želė nereikia virti, o tai reiškia, kad viskas, kas naudinga, liks uogose. Želatinos taip pat nereikia, nes pati trintų uogų masė gaunasi gana tiršta. Taigi naudingas uogas žiemai galite pasiruošti iš anksto, kad turėtumėte atsargų imunitetui naudingų medžiagų šaltinį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
211 kcal.
Angliavandeniai
58 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Želė, pagaminta iš žalių tarkuotų kalpokų Žingsnis 1
Paruoškite uogas. Nuplautus kalamansus sudėkite į nedidelį puodą ir sutrinkite plaktuvu. Pertrinkite uogas per sietelį, kad atsikratytumėte smulkių kauliukų ir odelių.

Žingsnis 2

Želė, pagaminta iš žalių tarkuotų kalpokų Žingsnis 2
Įberkite cukraus. Suberkite cukrų į tarkuotą kalakutieną, gerai išmaišykite ir supilstykite želė į švarius, sausus stiklainius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos