Želė su aviečių džemu ir nesmulkintomis uogomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Želė su aviečių džemu ir nesmulkintomis uogomis

Ruošiant šį patiekalą geriau naudoti skystą uogienę, nes iš jos bus lengviau pagaminti želė. Taip pat galite naudoti uogienę su uogomis arba vaisių gabalėliais. Želė iš uogienės - patiekalas, kuris labai aktualus žiemą, kai neįmanoma naudoti šviežių vaisių ir uogų. Paruošti želė visai nesudėtinga. Tačiau reikia šiek tiek palaukti, kol želė sukietės.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
61 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Želė su aviečių džemu ir nesmulkintomis uogomis Žingsnis 1
Sumaišykite uogienę su šiltu vandeniu. Tada įpilkite želatinos tirpalo ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Želė su aviečių džemu ir nesmulkintomis uogomis Žingsnis 2
Gautą masę supilkite į įvairaus dydžio ir formos formeles. Dėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, želė desertai, įspūdingas receptas, egzotika, paprastas, popietės užkandis, vynuogių sezonas, želė, be įprastų alergenų, receptų knyga, želė su uogomis

Kategorijos