Zemelach cinamoniniai sausainiai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Zemelach cinamoniniai sausainiai.

Sausainių skonis daugeliui pažįstamas nuo vaikystės. Juos lengva paruošti, o kepant susimaišęs su cukrumi cinamono aromatas yra nuostabus. Iškepa traškūs ir saikingai saldūs. Sausainiai suburs visą šeimą prie vieno stalo ir šaltam vakarui suteiks namų jaukumo.
Gaminimo laikas
52 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
398 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
53 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Zemelach cinamoniniai sausainiai. Žingsnis 1
Sumaišykite kiaušinį, kambario temperatūros sviestą, 60 g cukraus ir druską.

Žingsnis 2

Zemelach cinamoniniai sausainiai. Žingsnis 2
Supilkite pieną ir plakite, kad susijungtų.

Žingsnis 3

Zemelach cinamoniniai sausainiai. Žingsnis 3
Palaipsniui suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Suformuokite rutulį, uždenkite maistine plėvele arba rankšluosčiu ir 30 minučių palaikykite šaldytuve.

Žingsnis 4

Zemelach cinamoniniai sausainiai. Žingsnis 4
Paimkite du šaukštus cukraus ir sumaišykite su šaukštu cinamono. Tešlą iškočiokite į 5 mm pločio lakštą ir apibarstykite cukraus ir cinamono mišiniu. Išpjaukite rombus konditerine mentele arba peiliu. Mentele rombus dėkite ant pergamento, išlaikydami nedidelį atstumą tarp jų. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos