Žemės riešutai česnakų ir sojų padažo glazūroje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Žemės riešutai česnakų ir sojų padažo glazūroje

Jei perkate paruoštus žemės riešutus su prieskoniais maišeliuose, perkate "katę maiše". Niekada nesužinosite, iš kokios kokybės žaliavų jis pagamintas ir kokius kenksmingus komponentus (kvapiąsias medžiagas, konservantus, skonio stipriklius) naudojo gamintojas. Todėl kur kas paprasčiau ir sveikiau jį pasigaminti namuose su mėgstamais prieskoniais iš kokybiškų graikinių riešutų.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
474 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
32 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Žemės riešutai česnakų ir sojų padažo glazūroje Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite sojų padažą, sezamų aliejų, cukrų, druską ir smulkintą česnaką. Šiek tiek pašildykite žemės riešutus sausoje keptuvėje.

Žingsnis 2

Žemės riešutai česnakų ir sojų padažo glazūroje Žingsnis 2
Supilkite riešutus į dubenį su padažu ir greitai išmaišykite. Tada perkelkite pagardintą mišinį į pergamentiniu popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 10-15 min. 160 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos