Publikavimo data: 2025-08-19
Žemės riešutų sviesto pyragas "Manyunya"
Visiems riešutų mėgėjams patariu pasigaminti labai skanų ir nesunkiai paruošiamą riešutų pyragą. Jis bus ypač skanus su kondensuotame piene išmirkytu sutirštintu pienu.
Žingsnis 1
Žemės riešutus nulupkite ir susmulkinkite blenderiu.
Žingsnis 2
Išplakite kiaušinius su cukrumi, suberkite miltus, kepimo miltelius, vanilę ir įmaišykite suminkštintą sviestą.
Žingsnis 3
Galiausiai į tešlą suberkite riešutus.
Žingsnis 4
Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir supilkite į ją skystą tešlą. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite, kol bus paruoštas. Formos skersmuo - 24 cm.
Žingsnis 5
Kremui išsukite 200 g suminkštinto sviesto su skardine kondensuoto pieno. Paruoštą kremą įdėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 6
Išimkite iškepusį pyragą ir leiskite jam atvėsti. Išimkite iš formos ir supjaustykite į 2 papločius.
Žingsnis 7
Kiekvieną pusę aptepkite kremu ir sudėkite tortą.
Žingsnis 8
Paruošto pyrago šonus ir viršų apibarstykite smulkintais žemės riešutais.
Žingsnis 9
Riešutų pyragas paruoštas.
Kategorijos