Publikavimo data: 2025-08-20
Žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose
Žiediniai kopūstai kilę iš Viduržemio jūros regiono. Jis lengvai virškinamas ir turi daug vitaminų. Išbandę šį garnyro gaminimo variantą, tikrai įtrauksite jį į savo racioną. Žiediniai kopūstai ypač skanūs vasarą.
Žingsnis 1
Į gilų indą sudėkite kopūstus ir įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 2
Įberkite druskos, pipirų ir viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Suberkite miltus ir džiūvėsėlius ir viską išmaišykite.
Žingsnis 4
Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite aliejų ir sudėkite kopūstus į įkaitintą keptuvę. Kepkite ant didelės ugnies 5-7 minutes.
Žingsnis 5
Pašaukite į įkaitintą 200˚C orkaitę 20 minučių. Dantų krapštuku patikrinkite, ar kepinys iškepęs.
Kategorijos