Žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose

Žiediniai kopūstai kilę iš Viduržemio jūros regiono. Jis lengvai virškinamas ir turi daug vitaminų. Išbandę šį garnyro gaminimo variantą, tikrai įtrauksite jį į savo racioną. Žiediniai kopūstai ypač skanūs vasarą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Į gilų indą sudėkite kopūstus ir įmuškite kiaušinius.

Žingsnis 2

Žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Įberkite druskos, pipirų ir viską išmaišykite.

Žingsnis 3

Žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose Žingsnis 3
Suberkite miltus ir džiūvėsėlius ir viską išmaišykite.

Žingsnis 4

Žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose Žingsnis 4
Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite aliejų ir sudėkite kopūstus į įkaitintą keptuvę. Kepkite ant didelės ugnies 5-7 minutes.

Žingsnis 5

Žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose Žingsnis 5
Pašaukite į įkaitintą 200˚C orkaitę 20 minučių. Dantų krapštuku patikrinkite, ar kepinys iškepęs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos