Publikavimo data: 2024-06-24
Žiediniai kopūstai tešloje su prieskoniais
Žiediniai kopūstai yra labai sveiki, tačiau mano anūkams nelabai patiko virti, be jokių priedų. Nusprendžiau šiek tiek paeksperimentuoti ir pagaminau šį patiekalą. Mano anūkams jis patinka, yra naudingas ir skanus. Jei ir jūsų vaikai nemėgsta kalafiorų - pabandykite paruošti ir pasiūlyti jiems šį patiekalą pietums ar vakarienei!
Žingsnis 1
Sudėkite žiedinius kopūstus į verdantį vandenį ir virkite 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinius, prieskonius ir druską.
Žingsnis 3
Palaipsniui į mišinį suberkite miltus ir nuolat maišykite, kad nesusidarytų gumuliukų.
Žingsnis 4
Išvirusius kopūstus išmeskite į koštuvą ir šiek tiek atvėsinkite.
Žingsnis 5
Kiekvieną žiedyną iš visų pusių panardinkite į tešlą. Tada visas puses pamirkykite likusiuose miltuose.
Žingsnis 6
Puode įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Kalafiorus kepkite verdančiame aliejuje ant didelės ugnies po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 7
Virtus kopūstų žiedynus sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius.
Kategorijos