Žiediniai kopūstai tešloje su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Žiediniai kopūstai tešloje su prieskoniais

Žiediniai kopūstai yra labai sveiki, tačiau mano anūkams nelabai patiko virti, be jokių priedų. Nusprendžiau šiek tiek paeksperimentuoti ir pagaminau šį patiekalą. Mano anūkams jis patinka, yra naudingas ir skanus. Jei ir jūsų vaikai nemėgsta kalafiorų - pabandykite paruošti ir pasiūlyti jiems šį patiekalą pietums ar vakarienei!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
333 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
31 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žiediniai kopūstai tešloje su prieskoniais Žingsnis 1
Sudėkite žiedinius kopūstus į verdantį vandenį ir virkite 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Žiediniai kopūstai tešloje su prieskoniais Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinius, prieskonius ir druską.

Žingsnis 3

Žiediniai kopūstai tešloje su prieskoniais Žingsnis 3
Palaipsniui į mišinį suberkite miltus ir nuolat maišykite, kad nesusidarytų gumuliukų.

Žingsnis 4

Žiediniai kopūstai tešloje su prieskoniais Žingsnis 4
Išvirusius kopūstus išmeskite į koštuvą ir šiek tiek atvėsinkite.

Žingsnis 5

Žiediniai kopūstai tešloje su prieskoniais Žingsnis 5
Kiekvieną žiedyną iš visų pusių panardinkite į tešlą. Tada visas puses pamirkykite likusiuose miltuose.

Žingsnis 6

Žiediniai kopūstai tešloje su prieskoniais Žingsnis 6
Puode įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Kalafiorus kepkite verdančiame aliejuje ant didelės ugnies po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 7

Virtus kopūstų žiedynus sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos