Publikavimo data: 2025-08-19
Žiedinių kopūstų troškinys
Iš žiedinių kopūstų galima paruošti daugybę patiekalų. Siūlome žiedinių kopūstų troškinio receptą. Žiediniuose kopūstuose gausu vitaminų C, A, PP. Jame yra kalcio, naudingo kaulams, magnio, fosforo, geležies, reikalingų gerai nuotaikai. Taip pat žiediniuose kopūstuose yra daug ląstelienos, baltymų ir sveikų angliavandenių. Morkos, svogūnai, česnakai, cukinijos, paprikos suteikia papildomo vitaminų užtaiso.
Žingsnis 1
Paprikas perpjaukite per pusę ir išimkite sėklas, minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais. Cukiniją supjaustykite apskritimais, o žiedinį kopūstą - žiedynais. Morkas supjaustykite apskritimais. Pomidorus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų ir, kai jis įkais, sudėkite daržoves. Troškinkite apie 10-15 min.
Žingsnis 3
Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant ugnies. Kai užvirs, sudėkite žiedynus ir virkite, kol suminkštės. Išimkite ir nusausinkite.
Žingsnis 4
Į keptuvę su daržovėmis sudėkite kopūstų žiedynus, atsargiai išmaišykite ir toliau troškinkite.
Žingsnis 5
Druskos, pipirų pagal skonį.
Kategorijos