Žiemos barščiai su kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Žiemos barščiai su kopūstais

Tai tradicinis ukrainiečių virtuvės patiekalas. Jo pagrindą sudaro burokėliai ir kopūstai. Burokėliai patiekalui suteikia sodrią raudoną spalvą, būdingą barščiams. O kopūstai jam suteikia pikantiškumo. Vasarą paruoštas skanus ir kvapnus padažas bus puikus pagalbininkas ruošiant barščius. Į mėsos sultinį įpilkite padažo ir barščiai bus sodrūs ir ryškūs. Ir visai šeimai jis tikrai patiks.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
57 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žiemos barščiai su kopūstais Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o pomidorus supjaustykite kubeliais, išpjaudami vidurį. Iš kopūstų pašalinkite pirmuosius lapus ir supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 2

Žiemos barščiai su kopūstais Žingsnis 2
Morkas ir burokėlius sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite žalumynus

Žingsnis 3

Žiemos barščiai su kopūstais Žingsnis 3
Supilkite saulėgrąžų aliejų į puodą ir aukštą keptuvę ir pastatykite ant ugnies. Tada sudėkite burokėlius, pomidorus ir troškinkite 10 minučių. Tada sudėkite morkas ir svogūnus. Troškinkite dar 10-15 minučių.

Žingsnis 4

Žiemos barščiai su kopūstais Žingsnis 4
Tada sudėkite kopūstus, uždenkite ir troškinkite 30 minučių. Nuolat maišykite. Pasūdykite, įberkite šiek tiek cukraus.

Žingsnis 5

Žiemos barščiai su kopūstais Žingsnis 5
Jei trūksta daržovių sulčių, įpilkite šiek tiek vandens. Pagardinkite pipirais ir toliau troškinkite. troškinkite, kol suminkštės. Kopūstai turi tapti minkšti. Sudėkite krapus, tada actą.

Žingsnis 6

Žiemos barščiai su kopūstais Žingsnis 6
Sterilizuokite stiklainį. Sudėkite karštus barščius į stiklainį ir uždarykite žiemai. Uždėkite stiklainį dangteliu ir gerai uždenkite. Palikite jį 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos