Publikavimo data: 2024-06-11
Žiemos barščiai su kopūstais
Tai tradicinis ukrainiečių virtuvės patiekalas. Jo pagrindą sudaro burokėliai ir kopūstai. Burokėliai patiekalui suteikia sodrią raudoną spalvą, būdingą barščiams. O kopūstai jam suteikia pikantiškumo. Vasarą paruoštas skanus ir kvapnus padažas bus puikus pagalbininkas ruošiant barščius. Į mėsos sultinį įpilkite padažo ir barščiai bus sodrūs ir ryškūs. Ir visai šeimai jis tikrai patiks.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o pomidorus supjaustykite kubeliais, išpjaudami vidurį. Iš kopūstų pašalinkite pirmuosius lapus ir supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 2
Morkas ir burokėlius sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite žalumynus
Žingsnis 3
Supilkite saulėgrąžų aliejų į puodą ir aukštą keptuvę ir pastatykite ant ugnies. Tada sudėkite burokėlius, pomidorus ir troškinkite 10 minučių. Tada sudėkite morkas ir svogūnus. Troškinkite dar 10-15 minučių.
Žingsnis 4
Tada sudėkite kopūstus, uždenkite ir troškinkite 30 minučių. Nuolat maišykite. Pasūdykite, įberkite šiek tiek cukraus.
Žingsnis 5
Jei trūksta daržovių sulčių, įpilkite šiek tiek vandens. Pagardinkite pipirais ir toliau troškinkite. troškinkite, kol suminkštės. Kopūstai turi tapti minkšti. Sudėkite krapus, tada actą.
Žingsnis 6
Sterilizuokite stiklainį. Sudėkite karštus barščius į stiklainį ir uždarykite žiemai. Uždėkite stiklainį dangteliu ir gerai uždenkite. Palikite jį 24 valandoms.
Kategorijos