Žirnių košė su kiauliena puode pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Žirnių košė su kiauliena puode

Žirnių košei su kiauliena virti nereikės daug laiko, tačiau rezultatas patiks bet kuriai šeimininkei. Nedidelis ingredientų skaičius sukuria unikalų ir įdomų skonį, o dėl kepimo orkaitėje patiekalas bus dar naudingesnis. Kepimas puoduose visus traukia neįprastu skoniu ir dar neįprastesniu patiekimu, ypač tokiam seniai žinomam patiekalui.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žirnių košė su kiauliena puode Žingsnis 1
Kiaulieną nuplaukite, supjaustykite kubeliais ir kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje, kol paruduos. Nulupkite svogūną, susmulkinkite, sudėkite į kiaulieną ir kelias minutes pakepinkite ant didelės ugnies. Į kiaulieną sudėkite tarkuotas morkas.

Žingsnis 2

Žirnių košė su kiauliena puode Žingsnis 2
Perkelkite žirnius į keraminį puodą, sudėkite kiaulieną ir svogūnus. Puodas turi būti iki pusės pilnas. Smulkiai sutarkuokite česnaką, sumaišykite su pagrindiniais ingredientais, pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 3

Pripilkite šalto vandens, kad puodo turinys būtų visiškai apsemtas, o vanduo vis dar pakiltų virš puodo lygio iki delno aukščio. Uždenkite puodą ir siųskite į orkaitę. Košę kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 1,5 valandos, periodiškai tikrindami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos