Publikavimo data: 2024-05-25
Žirnių košė su kiauliena puode
Žirnių košei su kiauliena virti nereikės daug laiko, tačiau rezultatas patiks bet kuriai šeimininkei. Nedidelis ingredientų skaičius sukuria unikalų ir įdomų skonį, o dėl kepimo orkaitėje patiekalas bus dar naudingesnis. Kepimas puoduose visus traukia neįprastu skoniu ir dar neįprastesniu patiekimu, ypač tokiam seniai žinomam patiekalui.
Žingsnis 1
Kiaulieną nuplaukite, supjaustykite kubeliais ir kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje, kol paruduos. Nulupkite svogūną, susmulkinkite, sudėkite į kiaulieną ir kelias minutes pakepinkite ant didelės ugnies. Į kiaulieną sudėkite tarkuotas morkas.
Žingsnis 2
Perkelkite žirnius į keraminį puodą, sudėkite kiaulieną ir svogūnus. Puodas turi būti iki pusės pilnas. Smulkiai sutarkuokite česnaką, sumaišykite su pagrindiniais ingredientais, pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 3
Pripilkite šalto vandens, kad puodo turinys būtų visiškai apsemtas, o vanduo vis dar pakiltų virš puodo lygio iki delno aukščio. Uždenkite puodą ir siųskite į orkaitę. Košę kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 1,5 valandos, periodiškai tikrindami.
Kategorijos