Publikavimo data: 2024-06-08
Žuvies filė ir grybų suktinukas
Sotus žuvies filė ir grybų suktinukas tinka kaip atskiras patiekalas arba kartu su bulvių koše ar košės garnyru. Tai gana paprastas patiekalas. Jam paruošti reikalingų ingredientų nesunkiai rasite bet kurioje parduotuvėje.
Žingsnis 1
Supjaustykite žuvies filė gabaliukais ir pertrinkite ją per mėsmalę, taip pat sudėkite svogūną. Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Supjaustykite antrą svogūną ir grybus griežinėliais. Troškinkite juos keptuvėje, užpilkite grietinėle, kol grietinėlė išgaruos. Pusę žuvies faršo sudėkite ant aliejumi patepto folijos lakšto ir išlyginkite. Ant viršaus sudėkite grybų ir svogūnų faršą taip, kad faršas būtų faršo sluoksnio viduryje. Ant viršaus paskleiskite likusią faršo dalį.
Žingsnis 3
Suvyniokite vyniotinį į foliją. Įdėkite jį į kepimo indą ir įpilkite šiek tiek vandens. Dėkite vyniotinį į orkaitę 40 minučių.
Kategorijos