Žuvies filė ir grybų suktinukas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Žuvies filė ir grybų suktinukas

Sotus žuvies filė ir grybų suktinukas tinka kaip atskiras patiekalas arba kartu su bulvių koše ar košės garnyru. Tai gana paprastas patiekalas. Jam paruošti reikalingų ingredientų nesunkiai rasite bet kurioje parduotuvėje.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies filė ir grybų suktinukas Žingsnis 1
Supjaustykite žuvies filė gabaliukais ir pertrinkite ją per mėsmalę, taip pat sudėkite svogūną. Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Žuvies filė ir grybų suktinukas Žingsnis 2
Supjaustykite antrą svogūną ir grybus griežinėliais. Troškinkite juos keptuvėje, užpilkite grietinėle, kol grietinėlė išgaruos. Pusę žuvies faršo sudėkite ant aliejumi patepto folijos lakšto ir išlyginkite. Ant viršaus sudėkite grybų ir svogūnų faršą taip, kad faršas būtų faršo sluoksnio viduryje. Ant viršaus paskleiskite likusią faršo dalį.

Žingsnis 3

Žuvies filė ir grybų suktinukas Žingsnis 3
Suvyniokite vyniotinį į foliją. Įdėkite jį į kepimo indą ir įpilkite šiek tiek vandens. Dėkite vyniotinį į orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos