Žuvies filė tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Žuvies filė tešloje

Labai švelni žuvis tešloje patiks visiems be išimties, o pagal šį receptą paruoštą žuvies filė su malonumu valgys net vaikai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
314 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies filė tešloje Žingsnis 1
Paruoškite reikiamus ingredientus. Aš imu jūros žuvį. Galite imti bet kokią jūros žuvį, pagal mano receptą - mėlynąją dantytąją žuvį.

Žingsnis 2

Žuvies filė tešloje Žingsnis 2
Atskirkite žuvį nuo kaulų ir odos ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 3

Žuvies filė tešloje Žingsnis 3
Įmaišykite 1 kiaušinį, pieną.

Žingsnis 4

Žuvies filė tešloje Žingsnis 4
Suberkite miltus, 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus, druską, pipirus ir viską gerai išmaišykite. Tešla turi būti ne per tiršta, kad gerai susigertų ant žuvies filė.

Žingsnis 5

Žuvies filė tešloje Žingsnis 5
Kiekvieną žuvies gabalėlį panardinkite į tešlą ir kepkite iš abiejų pusių ant varškės keptuvės su augaliniu aliejumi, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos