Publikavimo data: 2025-08-17
Žuvies filė tešloje
Labai švelni žuvis tešloje patiks visiems be išimties, o pagal šį receptą paruoštą žuvies filė su malonumu valgys net vaikai.
Žingsnis 1
Paruoškite reikiamus ingredientus. Aš imu jūros žuvį. Galite imti bet kokią jūros žuvį, pagal mano receptą - mėlynąją dantytąją žuvį.
Žingsnis 2
Atskirkite žuvį nuo kaulų ir odos ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Įmaišykite 1 kiaušinį, pieną.
Žingsnis 4
Suberkite miltus, 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus, druską, pipirus ir viską gerai išmaišykite. Tešla turi būti ne per tiršta, kad gerai susigertų ant žuvies filė.
Žingsnis 5
Kiekvieną žuvies gabalėlį panardinkite į tešlą ir kepkite iš abiejų pusių ant varškės keptuvės su augaliniu aliejumi, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos