Publikavimo data: 2025-08-20
Žuvies kotletukai iš lašišos ir rudųjų ryžių pomidorų padaže
Siūlau paruošti sveiką ir labai skanų patiekalą. Tokie mėsos kukuliai ruošiami paprastai, juos mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji. O dėl mažo kaloringumo patiekalas tinka tiems, kurie stebi savo svorį.
Žingsnis 1
Ruduosius ryžius 15 minučių virkite pasūdytame vandenyje, kol jie pusiau išvirs. Nuplaukite ir nulupkite daržoves. Mėtas supjaustykite filė ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Į žuvį suberkite ryžius, kiaušinį, druską, pipirus, džiovintas žoleles ir džiūvėsėlius.
Žingsnis 3
Kruopščiai išmaišykite ir palikite maltą mėsą 5 minutėms.
Žingsnis 4
Supjaustykite svogūnus, morkas ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Suformuokite mėsos kukulius ir sudėkite ant daržovių.
Žingsnis 6
Pomidorų pastą atskieskite 200 ml verdančio vandens, įberkite druskos ir pipirų. Padažą supilkite ant mėsos kukulių. Užvirinkite, uždenkite ir ant silpnos ugnies virkite 20 minučių.
Kategorijos