Publikavimo data: 2024-04-05
Žuvies ritinėlis
Žuvies suktinukams orkaitėje geriau naudoti jūros žuvį. Pavyzdžiui, jūros lydeką arba skumbrę. Šios žuvys turi mažiau kaulų. Tačiau galite naudoti ir storagalvių ar karpių filė. Kad žuvies suktinukas pateisintų lūkesčius, žuvis gali būti šviežia arba šaldyta, be nemalonaus kvapo. Atšildžius ji neturėtų sluoksniuotis. Geros žuvies žiaunos turi būti ryškiai raudonos, bet ne pilkos ar juodos.
Žingsnis 1
Gilią keptuvę statykite ant vidutinės ugnies. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Sudėkite supjaustytas morkas ir svogūnus. Kepkite maišydami 3-4 minutes.
Žingsnis 2
Perkelkite į švarų dubenį. Į daržoves įmaišykite maltą mėsą, druską, maltus juoduosius pipirus, žuvies prieskonius ir 1 žalią kiaušinį. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Išskleiskite foliją ir ant jos stačiakampiu išdėliokite žuvies faršą.
Žingsnis 4
Ant vieno stačiakampio krašto grandinėlės forma vieną po kito sudėkite kietai virtus kiaušinius. Tvirtai suvyniokite.
Žingsnis 5
Suvyniokite vyniotinį į foliją. Dėkite į orkaitę 30 minučių.
Kategorijos