Žuvies ritinėlis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Žuvies ritinėlis

Žuvies suktinukams orkaitėje geriau naudoti jūros žuvį. Pavyzdžiui, jūros lydeką arba skumbrę. Šios žuvys turi mažiau kaulų. Tačiau galite naudoti ir storagalvių ar karpių filė. Kad žuvies suktinukas pateisintų lūkesčius, žuvis gali būti šviežia arba šaldyta, be nemalonaus kvapo. Atšildžius ji neturėtų sluoksniuotis. Geros žuvies žiaunos turi būti ryškiai raudonos, bet ne pilkos ar juodos.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies ritinėlis Žingsnis 1
Gilią keptuvę statykite ant vidutinės ugnies. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Sudėkite supjaustytas morkas ir svogūnus. Kepkite maišydami 3-4 minutes.

Žingsnis 2

Žuvies ritinėlis Žingsnis 2
Perkelkite į švarų dubenį. Į daržoves įmaišykite maltą mėsą, druską, maltus juoduosius pipirus, žuvies prieskonius ir 1 žalią kiaušinį. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Žuvies ritinėlis Žingsnis 3
Išskleiskite foliją ir ant jos stačiakampiu išdėliokite žuvies faršą.

Žingsnis 4

Žuvies ritinėlis Žingsnis 4
Ant vieno stačiakampio krašto grandinėlės forma vieną po kito sudėkite kietai virtus kiaušinius. Tvirtai suvyniokite.

Žingsnis 5

Žuvies ritinėlis Žingsnis 5
Suvyniokite vyniotinį į foliją. Dėkite į orkaitę 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos