Žuvies salotos su konservuotu tunu ir avokadu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Žuvies salotos su konservuotu tunu ir avokadu

Tunų mėsa labai populiari visame pasaulyje. Ji iš prigimties yra labai švelni ir malonaus skonio. Didžiausias tuno privalumas yra tas, kad jis vienodai naudingas ir šviežias, ir konservuotas. Neįmanoma nepaminėti mažo tuno kaloringumo - 100 g produkto yra tik 120 kilokalorijų. Taip pat tunas pasižymi dideliu kiekiu omega-3, omega-6 ir baltymų. Dėl gaminamų antikūnų tunas gali turėti įtakos imuniteto stiprinimui. Tunas plačiai naudojamas kulinarijoje. Jo dedama į salotas, sušius, sumuštinius, makaronus ir kt.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies salotos su konservuotu tunu ir avokadu Žingsnis 1
Salotų lapus sudėkite į salotinę. Ant viršaus uždėkite pomidorus, sūrį ir avokadą. Į salotas sudėkite tuną ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su konservuotu tunu ir avokadu Žingsnis 2
Alyvuogių aliejų sumaišykite su citrinos sultimis. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Užpilkite padažą ant salotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, salotos, žuvies salotos, tuno salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, ryžių patiekalai, receptų knyga, salotos su konservuotais kukurūzais, salotos su kiaušiniais, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, salotos su žaliaisiais svogūnais

Kategorijos