Publikavimo data: 2025-08-20
Žuvies salotos su konservuotu tunu ir avokadu
Tunų mėsa labai populiari visame pasaulyje. Ji iš prigimties yra labai švelni ir malonaus skonio. Didžiausias tuno privalumas yra tas, kad jis vienodai naudingas ir šviežias, ir konservuotas. Neįmanoma nepaminėti mažo tuno kaloringumo - 100 g produkto yra tik 120 kilokalorijų. Taip pat tunas pasižymi dideliu kiekiu omega-3, omega-6 ir baltymų. Dėl gaminamų antikūnų tunas gali turėti įtakos imuniteto stiprinimui. Tunas plačiai naudojamas kulinarijoje. Jo dedama į salotas, sušius, sumuštinius, makaronus ir kt.
Žingsnis 1
Salotų lapus sudėkite į salotinę. Ant viršaus uždėkite pomidorus, sūrį ir avokadą. Į salotas sudėkite tuną ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Alyvuogių aliejų sumaišykite su citrinos sultimis. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Užpilkite padažą ant salotų.
Kategorijos