Žuvies salotos su tunu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Žuvies salotos su tunu

Žuvies salotos su tunu, artišokais ir Filadelfijos sūriu - neįprastas stalo užkandis. Dėl ryžių tuno ir sūrio salotos ilgam pasotina, o pomidorai ir artišokai suteikia salotoms sultingumo ir skonio. Artišokai - tai neišsiskleidę į erškėtrožę panašaus augalo vaisiai. Jo skonis toli gražu neprilygsta graikinių riešutų skoniui. Artišokai gali būti naudojami ne tik salotoms, bet ir antriesiems patiekalams gardinti ir net arbatai iš šviežių vaisių ruošti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su tunu Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Pomidorą ir artišokus supjaustykite mažais gabalėliais. Tuną išimkite iš skardinės ir sutrinkite šakute. Nusausinkite ryžius.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su tunu Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite ryžius, tada sūrio ir pieno padažą, tuną, pomidorus, artišokus ir druską. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos