Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies salotos su tunu
Žuvies salotos su tunu, artišokais ir Filadelfijos sūriu - neįprastas stalo užkandis. Dėl ryžių tuno ir sūrio salotos ilgam pasotina, o pomidorai ir artišokai suteikia salotoms sultingumo ir skonio. Artišokai - tai neišsiskleidę į erškėtrožę panašaus augalo vaisiai. Jo skonis toli gražu neprilygsta graikinių riešutų skoniui. Artišokai gali būti naudojami ne tik salotoms, bet ir antriesiems patiekalams gardinti ir net arbatai iš šviežių vaisių ruošti.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Pomidorą ir artišokus supjaustykite mažais gabalėliais. Tuną išimkite iš skardinės ir sutrinkite šakute. Nusausinkite ryžius.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite ryžius, tada sūrio ir pieno padažą, tuną, pomidorus, artišokus ir druską. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos