Žuvies salotos su tunu, feta ir vyšniniais pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Žuvies salotos su tunu, feta ir vyšniniais pomidorais

Šiose salotose dera fetos sūris, sūrus tunas, saldūs pomidorai ir neutralaus skonio salotų lapai. Tunas yra būtina daugelio dietų programų dalis. Tuno mėsoje yra didžiausias baltymų kiekis iš visų žuvų. Joje taip pat gausu omega-3, seleno, natrio, kalio, vitaminų A, D ir E. Ne mažiau naudingas ir fetos sūris - antioksidacinių savybių turintis dietinis produktas. Jis padeda atsikratyti disbakteriozės ir gerina virškinamojo trakto veiklą.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
88 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su tunu, feta ir vyšniniais pomidorais Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sumaišykite citrinos sultis ir alyvuogių aliejų. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su tunu, feta ir vyšniniais pomidorais Žingsnis 2
Supjaustykite maistą. Vyšninius pomidorus supjaustykite pusiau. Fetos sūrį supjaustykite kubeliais. Idealus dydis - 1 x 1 cm. Tuną supjaustykite mažais gabalėliais. Rankomis suplėšykite salotų lapus.

Žingsnis 3

Žuvies salotos su tunu, feta ir vyšniniais pomidorais Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Salotų lapus išdėliokite lėkštėje. Ant jų išdėliokite žuvies gabalėlius, pomidorus ir sūrio kubelius. Apšlakstykite salotas padažu. Dėkite į šaldytuvą 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos