Publikavimo data: 2024-09-16
Žuvies salotų pyragas
Švelnaus skonio salotų pyragas su lašiša, lydytu sūriu ir minkšta skrudinta duona papuoš jūsų stalą ir suteiks gastronominį malonumą. Tokias salotas reikėtų šiek tiek atšaldyti šaldytuve ir patiekti iš karto, nes duona greitai įsigers į padažą ir sudrėks. Rinkdamiesi žuvį atkreipkite dėmesį į jos spalvą ir kvapą - jie neturėtų būti aštrūs ir nemalonūs. Duoną iš anksto apkepkite ant sausos keptuvės, tada salotos turės šviežiai iškeptos duonos skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Atskirame dubenyje sumaišykite lydytą sūrį ir majonezą. Kiaušinius sutarkuokite ir įmaišykite į majonezą bei sūrį. Išmaišykite, kad susijungtų. Krabų lazdeles ir lašišą supjaustykite nedideliais gabalėliais, padalykite į dvi dalis. Lašišą supjaustykite griežinėliais, kad galėtumėte patiekti.
Žingsnis 2
Paruoškite salotų pyragą. Ant plokščios lėkštės padėkite tris duonos riekes, aptepkite jas majonezo, lydyto sūrio ir kiaušinių padažu. Ant jo tolygiai paskirstykite pusę griežinėliais supjaustytų krabų lazdelių. Išdėliokite dar tris duonos riekes, taip pat aptepkite padažu ir tolygiai paskirstykite pusę lašišos griežinėlių. Ant žuvies uždėkite likusią duoną, aptepkite padažu ir paskirstykite antrąją pusę krabų lazdelių ir žuvies. Išlyginkite.
Kategorijos