Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies skrebučiai
Raudonos žuvies ir sviesto derinys pas mus atkeliavo iš SSRS. Kadangi skrebučiai paprastai gaminami su sūdyta raudonąja žuvimi, pridėjus sviesto sušvelninamas druskos skonis, o duona neprisigeria žuvies kvapo. Be sviesto žuvies ir duonos derinys gaunasi sausas. Yra daugybė skrebučių su žuvimi gaminimo variantų - jie ruošiami su ikrais, avokadais ar pomidorais, viskas priklauso nuo skonio pageidavimų. Šiame recepte aprašomas klasikinis gaminimo variantas.
Žingsnis 1
Paskrudinkite bagetę. Supjaustytą bagetę dėkite į sausą, įkaitintą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių 3-5 minutes, kol apskrus.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Bagetę plonu sluoksniu patepkite sviestu. Ant viršaus tvarkingai išdėliokite raudonosios žuvies griežinėlius.
Kategorijos