Žuvies skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Žuvies skrebučiai

Raudonos žuvies ir sviesto derinys pas mus atkeliavo iš SSRS. Kadangi skrebučiai paprastai gaminami su sūdyta raudonąja žuvimi, pridėjus sviesto sušvelninamas druskos skonis, o duona neprisigeria žuvies kvapo. Be sviesto žuvies ir duonos derinys gaunasi sausas. Yra daugybė skrebučių su žuvimi gaminimo variantų - jie ruošiami su ikrais, avokadais ar pomidorais, viskas priklauso nuo skonio pageidavimų. Šiame recepte aprašomas klasikinis gaminimo variantas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
333 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies skrebučiai Žingsnis 1
Paskrudinkite bagetę. Supjaustytą bagetę dėkite į sausą, įkaitintą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių 3-5 minutes, kol apskrus.

Žingsnis 2

Žuvies skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Bagetę plonu sluoksniu patepkite sviestu. Ant viršaus tvarkingai išdėliokite raudonosios žuvies griežinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos