Publikavimo data: 2024-04-08
Žuvies troškinys
Žuvies troškinys yra universalus patiekalas, kurį mėgsta beveik visi ir kuris paruošiamas labai greitai. Žuvies troškinio orkaitėje receptui reikia žuvies filė be kaulų. Švelni žuvis ant bulvių pagalvės grietinės padaže bus gaminama iš jūros ešerių, polockų, taurų ir kitų rūšių žuvų filė. Filė - tai momentinio užšaldymo produktai, todėl ji visada turi ledinę plutelę. Ji turi būti vientisa. Tai rodo, kad žuvis šviežia ir tinkamai laikoma.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Dubenyje sumaišykite grietinę, kiaušinį, druską ir pipirus pagal skonį.
Žingsnis 2
Kepkite žuvį su daržovėmis. Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi. Išdėliokite bulvių griežinėlius, pabarstykite druska ir pipirais. Tada sluoksniuokite visą žuvies filė. Žuvį pabarstykite svogūnais. Užpilkite kepimo indą padažu. Smulkiai sutarkuokite sūrį ir apibarstykite patiekalo viršų. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, kepkite 40 minučių.
Kategorijos