"Žuvis" indiškoje tešloje. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

"Žuvis" indiškoje tešloje.

Labai neįprastas receptas iš Indijos. Patiekalas turi žuvies skonį, tačiau pačios žuvies jame nėra, vietoj jos naudojamas sūris. Šis užkandis su Adygea sūriu nori jūros dumblių tešloje tikrai patiks jūsų svečiams.
Gaminimo laikas
24 min.
Laikas virtuvėje
17 min.
Kalorijos
268 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Žuvis" indiškoje tešloje. Žingsnis 1
Supjaustykite "Adygea" sūrį plonais stačiakampiais griežinėliais. Kiekvieną jų suvyniokite į nori.

Žingsnis 2

"Žuvis" indiškoje tešloje. Žingsnis 2
Žirnių miltus ištirpinkite vandenyje. Į gautą tešlą merkite sūrio griežinėlius ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos