Publikavimo data: 2025-08-18
Žuvis kefyre
Tokia žuvis būna labai minkšta ir sultinga. Kefyras žuviai suteiks lengvo kreminio skonio. Tokią žuvį labai lengva paruošti ir galima patiekti svečiams. Pietums šis patiekalas puikiai tiks dėl nesudėtingo paruošimo ir skonio. Prieskonius tokiai žuviai galima rinktis bet kokius pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį supilkite džiūvėsėlius. Suberkite prieskonius ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite nedideliais kepsneliais. Apvoliokite džiūvėsėliuose. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Sudėkite žuvį į keptuvę ir kepkite, kol iš abiejų pusių iškeps.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite petražoles ir įmaišykite jas į kefyrą. Supilkite kefyrą į keptuvę su žuvimi ir uždenkite dangčiu. Išjunkite dujas ir palikite 10 min. brinkti.
Kategorijos