Žuvis kefyre pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Žuvis kefyre

Tokia žuvis būna labai minkšta ir sultinga. Kefyras žuviai suteiks lengvo kreminio skonio. Tokią žuvį labai lengva paruošti ir galima patiekti svečiams. Pietums šis patiekalas puikiai tiks dėl nesudėtingo paruošimo ir skonio. Prieskonius tokiai žuviai galima rinktis bet kokius pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Žuvis kefyre Žingsnis 1
Į gilų dubenį supilkite džiūvėsėlius. Suberkite prieskonius ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Žuvis kefyre Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite nedideliais kepsneliais. Apvoliokite džiūvėsėliuose. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Sudėkite žuvį į keptuvę ir kepkite, kol iš abiejų pusių iškeps.

Žingsnis 3

Žuvis kefyre Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite petražoles ir įmaišykite jas į kefyrą. Supilkite kefyrą į keptuvę su žuvimi ir uždenkite dangčiu. Išjunkite dujas ir palikite 10 min. brinkti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos