Žuvis, kepta grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Žuvis, kepta grietinėlės padaže

Šiame patiekale, kad ir kokią žuvį pasirinktumėte, ji bus švelni, sultinga ir kreminio skonio. Mūsų atveju tai lydeka. Ji padeda skaidyti riebalus, gerina odos būklę, mažina diabeto tikimybę ir didina organizmo atsparumą peršalimo ligoms.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
332 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
32 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Žuvis, kepta grietinėlės padaže Žingsnis 1
Kepimo indą lengvai patepkite aliejumi ir sudėkite į jį žuvies gabalėlius. Sumaišykite grietinėlę, garstyčias, ištirpintą sviestą ir citrinos sultis. Įberkite druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Žuvis, kepta grietinėlės padaže Žingsnis 2
Žuvį užpilkite padažu. Kepkite 180° orkaitėje, kol iškeps, apie 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos